SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Asigura vizualizarea in timp real (live) si inregistrarea video imaginilor din ariile protejate (de ex. ca de acces in cladiri, perimetre externe cladiri, spatii tehnice speciale, zone cu risc crescut la efractie sau incendiu, zone de tezaur, casierii,  etc).

Inregistratoarele video digitale (DVR) permit inregistrarea continua, la miscare si pe baza unui calendar, cu stocarea inregistrarilor pe hard disk pentru redarea ulterioara respectiv arhivarea acestora pe suport extern. Sistemele cu suport de retea ofera posibilitatea configurarii si operarii acestora din reteaua locala sau internet. 

DVR-urile sunt de tip stand-alone (echipamente hardware dedicate ce ruleaza un software specific pe o platforma Linux) si bazate pe arhitectura PC cu placi de achizitie video si software de supraveghere video ce ruleaza pe sistemul de operare Microsoft Windows.

Exista mai multe  tipuri de camere video care ofera posibilitatea gasirii solutiei optime din punct de vedere  al raportului calitate/pret conform cerintelor exprimate si conditiilor concrete ale aplicatiei de supraveghere video: